Ons concept

Ons concept

Ontdek onze haarkleuringen verrijkt met arganolie en keratine, die levendige kleuren bieden terwijl ze je haar diep voeden. Maak je haarverzorgingsroutine compleet met ons assortiment biologische haarbehandelingen, doordrenkt met essentiële oliën voor natuurlijke hydratatie en ongeëvenaarde glans.

Vertrouw ons je kapsel toe voor onvergetelijke momenten in je leven, zoals je bruiloft. Ons deskundige team zal spectaculaire looks creëren die je natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid accentueren.

Profiteer van het deskundige advies van ons dynamische team voor een knipbeurt die perfect aansluit bij de vorm van je gezicht en je levensstijl. We zijn hier om je te begeleiden naar het ideale kapsel dat je laat stralen.

Kies voor onze reconstructieve behandelingen die je haar repareren, versterken en vormgeven voor een duur van 3 tot 5 maanden. Geef je haar de verzorging die het verdient voor blijvende en stralende schoonheid.

Ontdek onze nieuwste innovatie: Ybera smoothing-behandeling met 100% natuurlijke actieve ingrediënten. Bereik glad en zijdezacht haar terwijl je hun gezondheid behoudt met onze revolutionaire behandeling. Geniet ook van onze grote parkeerplaats achter het Sint-Jobsplein, met twee uur gratis parkeren in de blauwe zone met een schijf.Onze kleuringen zijn op basis van arganolie en keratine en we bieden een assortiment biologische haarverzorgingsproducten aan op basis van essentiële oliën.

Wij doen haar voor alle speciale gelegenheden zoals uw bruiloft.

Ons dynamisch team adviseert u altijd over een snit aangepast aan uw gezicht.

Reconstructieve behandelingen: herstelt, versterkt en vormt het haar gedurende een periode van 3 tot 5 maanden.

Nieuw: Ybera ontkrullen met 100% natuurlijke actieve ingrediënten Grote parkeerplaats achter het Sint-Jobplein (blauwe zone met schijf voor 2 uur gratis).

Nieuwe verzachtende werking met 100% natuurlijke actieve ingrediënten.